Wiki Reclamebureau Connexx: webdesign flash website cms seo  logo huisstijl  brochure grafisch ontwerp reclame marketing reclamebureau narrowcasting

Reclamebureau » Wiki » Website maken » 5. Website maken stap 5: de HTML website realiseren

5. Website maken stap 5: de HTML website realiseren

De eerste technische fase. Het maken van een html pagina voor mijn website op basis van het photoshop bestand

Het is belangrijk dat een website technisch goed in elkaar zit. Een technisch correcte website wordt beter gevonden door zoekmachines, laadt sneller, is kleiner en dus goedkoper en bovendien scheelt het enorm in de onderhoudskosten omdat kleine aanpassingen in de website dan beter en sneller door te voeren zijn. De website wordt gebouwd in HTML en CSS. De content wordt verzorgd in HTML en de opmaak wordt geregeld in een CSS bestand.

Website realisatie

Dit is het moment dat de klant het project even met rust kan laten omdat de klant weinig invloed heeft op de techniek. De programmeurs ontwikkelen de website, het ontwerp wordt hierbij precies omgezet naar een website. Het is belangrijk dat het ontwerp er exact hetzelfde uitziet als de website. Er zijn veel verschillende internet browsers, deze hebben allemaal technische elementen waar rekening mee gehouden moet worden. Iets wat er in de ene browsers goed uitziet kan heel anders uitpakken in de andere browser. De klant wordt weer betrokken bij het project als de test fase is aangebroken.

Website onderhoud

Om de content van de website eenvoudig te onderhouden kan er een CMS of content management systeem aan de website worden gekoppeld. Dit is een applicatie die met een tekstverwerker te vergelijken is. Op deze manier is het eenvoudig om de content van de website te bewerken. De mogelijkheden van een content management systeem gaan ver omdat in principe alles te maken is. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook is het een stuk goedkoper onderhouden omdat anders alle content met de hand moet worden ingevoerd.

 

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid

RSS feed

Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015