website menu


08-04-2009

Website design Stoeterij Equus

Reclamebureau Connexx staat bij met succesvolle online start van Stoeterij Equus met de ontwikkeling van logo, huisstijl en aantrekkelijke website design.

Website design
Reclamebureau Connexx ontwikkelde onlang de geheel nieuwe website ten behoeven van Stoeterij Equus. Op de website zijn op heldere en aantrekkelijke wijze de KI diensten en het aanbod van paarden weergegeven. De website is dusdanig ingericht dat deze de bezoeker snel een goed beeld én positieve attitude geven over het bedrijf en daarmee uitnodigt tot het opnemen van contact.

CMS / Website beheer
Reclamebureau Connexx implementeerde een geavanceerd CMS systeem (Content Management Systeem) waarmee de website eenvoudig zelf onderhoudbaar is. Het CMS systeem geeft niet alleen de mogelijkheid teksten, afbeeldingen en menu items zelf snel aan te passen, maar maakt ook eenvoudig beheer van het aanbod van paarden dat te koop is mogelijk en dient tevens om nieuwsbrieven op te stellen en uit te sturen.

Logo en huisstijl design
Naast het website design, ontwikkelde Reclamebureau Connexx ook de volledige huisstijl, zoals het logo ontwerp, de ontwerpen van briefpapier, visistekaartjes en enveloppen etc.
Zoektermen:
Website Ontwerp, Website Design, Zakelijke Website, Online Verkoop, Klanten via Internet, CMS, Content Management Systeem, Online Reclamebureaus, Webdesign, Huisstijl ontwerp, Logo ontwerp, Briefpapier, Visitekaartjes, Enveloppen