Welke logo design spreekt u het meest aan

Welke logo design spreekt u het meest aan? Misschien moeten we de vraag anders stellen. Welk type logo spreekt uw doelgroep het meest aan? Deze vragen maken direct al duidelijk dat een bedrijfslogo ook een functie heeft als boegbeeld van uw bedrijf. Uw visitekaartjes bevatten uw logo en ook uw huisstijl. Er moet dus goed over worden nagedacht om tot een logo design te komen waar u helemaal achter kunnen staan. Gelukkig hoeft u dat niet helemaal zelf te doen. Het design van uw logo is namelijk in deskundige handen bij de experts van Connexx.

Logo en communicatie

Een logo heeft alles te maken met communicatie en een eerste indruk. Uw bedrijfslogo staat prominent op uw visitekaartjes, briefpapier en uw website. Ook maak het deel uit van uw huisstijl en verschijnt het waarschijnlijk op uw relatiegeschenken. Het zou toch mooi zijn als uw logo een positieve herkenning zou oproepen bij uw doelgroep. Helaas is dat niet altijd het geval. Eenvoudigweg omdat er soms niet goed is nagedacht over het logo design.

Logo design door Connexx

Logo design door Connexx geeft u de zekerheid van een professioneel logo dat toepasbaar in klein- maar ook in groot formaat. Onze logo designers maken voor uw organisatie een uiterst geschikt beeldmerk dat inspirerend en herkenbaar is voor uw doelgroep. Wij kunnen u vele uitstekende logo's presenteren die door ons zijn gemaakt. Onze expertise en ervaring ziet u daarin terug. Heeft u zelf al een idee over een logo design voor uw organisatie? Bespreek het met een van onze adviseurs.

Bent u niet tevreden over uw huidige logo, dan nodigen wij u graag uit voor een verhelderend gesprek. Of het nu gaat om een nieuw logo design of om een aanpassing van uw huidige logo, wij zijn zeer wel in staat om dit project tot een succes te maken. Aarzel daarom niet om een afspraak te maken met Connexx. Wij zijn u graag van dienst.

Update:13-8-2012

Logo design // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over logo design aan:
*
*

Gegevensbeleid