Producten & Diensten

Website design

Wij verzorgen graag uw website ontwerp (concept & structuur) en website design (interface lay-out).

Websites hebben zich inmiddels ontpopt tot een volwassen en veelgebruikte communicatie- en distributiemedia en zijn vrijwel niet meer weg te denken op de zakelijke markt. Om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die internet biedt, is het van groot belang dat uw website weloverwogen wordt opgezet.

Weloverwogen website - een positieve bijdrage aan uw onderneming

Reclamebureau Connexx ontwerpt en bouwt haar websites vanuit het oogpunt dat deze direct in positieve zin een bijdrage moeten leveren aan uw onderneming. Een website ten behoeve van promotie zal de relatie met uw bestaande klanten moeten verbeteren en uiteindelijk nieuwe klanten moeten opleveren. Een database gekoppelde website die bedrijfsprocessen zoals het verwerken van orders dient te vereenvoudigen, moet deze ook daadwerkelijk vereenvoudigen; uw personeel moet van ingewikkelde bedrijfsprocessen ontlast worden en klanten moeten erdoor beter bediend worden.

Gedegen website structuur

Bij het ontwerpen van een website wordt allereerst aangevangen met een gedegen analyse van de te tonen informatie. Deze informatie wordt vervolgens op een overzichtelijke en gestructureerde wijze opgezet. Op basis hiervan is wordt de website structuur ontwikkeld. Bij het maken van het ontwerp (design, programmatuur) van de website wordt, geheel volgens de marketing communicatie gedachte, geredeneerd vanuit het oogpunt van de bezoeker. De eerste ontwerpen van de website worden in nauw overleg met u opgezet. Vanzelfsprekend dat hierbij het logo en vooral de huisstijl een centrale rol spelen.

Totale website ontwikkeling in goede handen

Reclamebureau Connexx kan het design en de ontwikkeling van een website in uw bedrijf van A tot Z ondersteunen. Van het grafisch ontwerp tot de programmatuur en website promotie. Door samenwerking met een aantal internetaanbieders, zijn wij in staat de hosting, inbelaccounts, e-mail etc. geheel voor u te verzorgen.

Website applicaties: Website Content Management Systeem

Ook kunnen wij voor u en voor de website ondersteunde applicaties ontwikkelen zoals programma's waarmee u zelf uw internet site kunt onderhouden (CMS staat voor Website Content Management Systeem of simpelweg website onderhoud systeem voor het redacteren van website teksten en afbeeldingen) en/of kunnen wij koppelingen aanbrengen naar bestaande of nieuwe databases. Wederom staat hierbij voorop dat deze bruikbaar en effectief dienen te zijn.

Up-to-dated website technieken

Bij het website design en het programmeren van een website kunnen wij gebruik maken van alle actuele technieken. Wij kiezen bij een website altijd voor die techniek, die ook daadwerkelijk de meeste toegevoegde waarde heeft. U én uw klant staan centraal, niet de techniek. Dat deze perfect moet zijn is geen optie. Onderstaand een greep uit de technieken waarover wij en onze programmeurs bij het design van een website beschikken:

  • Html
  • XML
  • Asp
  • Php
  • .net
  • SQL database
  • MY SQL databases
  • Java
  • CSS en CSS 2
  • flash

Wij leveren website projecten altijd persoonlijk op, waarbij wij benodigde software voor u installeren en instructies geven hoe de internetsite en/of applicaties gebruikt kunnen worden. Dit geld overigens natuurlijk ook voor huisstijl en brochure presentaties etc..

---------------------------Website design voorbeelden


Website design // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over website design aan:
*
*

Gegevensbeleid

Vestiging(en): Eindhoven, Alkmaar, Amsterdam, Brabant, Noord Holland, Zuid Holland

Vestiging(en): Den Haag, Noord Holland

Vestiging(en): Rotterdam, Zuid Holland

Vestiging(en): Eindhoven, Tilburg, Breda

Vestiging(en): Eindhoven, Noord Brabant

Vestiging(en): Rotterdam

Vestiging(en): Tilburg

Vestiging(en): Utrecht

Vestiging(en): Utrecht, Nieuwegein

Vestiging(en): Utrecht

Vestiging(en): Rotterdam

Vestiging(en):Utrecht, Eindhoven

Website design voorbeeld

Website design technologiebedrijf

Website design narrowcasting systemem


Webdesign website

Webdesign voorbeeld

Webdesign website voorbeeld

Vestiging(en): Hilversum

Vestiging(en): Eindhoven

Vestiging(en): Amsterdam

Website design trainingen bedrijf

Website design voorbeeld

Website design auto bedrijf

Website design voorbeeld

Website design Organisatieburo

Website design Organisatieburo

Website design Microsoft CRM bedrijf

Website design crm


Meer website ontwerpen | Website design portfolio (ca. 300+)

Zoektermen:
Website design bedrijf Ontwerp Zakelijke Website beheer CMS