Producten & Diensten

Online onderzoek

Online onderzoek (enquêtes en marktonderzoek via het internet) combineert de mogelijkheden van telefonisch en schriftelijk onderzoek tegen significant lagere kosten.

Voordelen van online onderzoek als de snelheid waarmee een onderzoek gestart kan worden en de snelheid waarmee de gegevens worden verwerkt en inzichtelijk zijn, de mogelijkheid voor de respondent om zelf bepalen wanneer hij/zij aan het onderzoek deelneemt en de uitgebreide mogelijkheden in het bepalen van de routing en het tonen van beeld- of audiomateriaal, maken online onderzoek een gebruiksvriendelijk en ideaal middel tot het doen van onderzoek.

Reclamebureau Connexx Communications ontwikkelt graag uw onderzoekmodules. Door onze kennis op het gebied van marketing en onderzoek zorgen wij niet alleen op technisch niveau voor een goede onderzoekstool, maar ook qua bruikbaarheid en functionaliteit zorgen wij er voor dat uw online onderzoek geheel perfect opgezet wordt.

De mogelijkheden van online onderzoek zijn zeer uitgebreid. Connexx Communications ontwikkelde al een groot aantal onderzoeksmodules ten behoeven van onder andere:

  • klant- of medewerkerstevredenheidsonderzoek
  • imago-onderzoek en communicatie-onderzoek
  • Competentie onderzoek (zie Competentie Beoordeling)
  • Etc.

Lees meer over:


Online onderzoek // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over online onderzoek aan:
*
*

Gegevensbeleid