Producten & Diensten

Website promotie & Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (Google SEO) en website promotie bieden u de mogelijkheid om uw website onder de aandacht te brengen van een zeer groot aantal klanten.

Meer dan 90% van de gebruikers van het internet maakt bij het zoeken naar een product of dienst gebruik van een zoekmachine op internet zoals Live/Bing, Yahoo! en vooral Google. Het is daarom van belang dat uw website hierin op juiste wijze opgenomen wordt, en een zo hoog mogelijke positie krijgt.

Bijna een decennium ervaring met website promotie & zoekmachine optimalisatie

Connexx Communications kan uw website optimaliseren voor deze zoekmachines (met nadruk op Google SEO) en uw website zo aanmelden dat u op een aantal zoektermen gegarandeerd* een top 10 notering krijgt.

Klanten waarbij Connexx Communications een dergelijke website promotie (en/of zoekmachine optimalisatie) uitvoerde, rapporteerde een enorme stijging van het aantal bezoekers op hun website én een toename van het daadwerkelijke aantal verkopen en klanten.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor optimalisatie van uw website binnen zoekmachines en website promotie? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


* Het is onmogelijk posities binnen zoekmachines te garanderen. Bij een website optimalisatie voor Google zoekmachine hanteren wij echter een no cure – no pay werkwijze waarbij wij vooraf met u afspreken welke resultaten behaald moeten worden en welke kosten wel/niet doorberekend worden bij het niet behalen van dit resultaat.

----------
Zoetermen:
Website, promotie, zoekmachine, optimalisatie, google, seo, zoekmachines, optimaliseren, internet

Update:13-8-2012

Website promotie & Zoekmachine optimalisatie // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over website promotie aan:
*
*

Gegevensbeleid