Portfolio: website design | logo & huisstijl ontwerp voorbeelden

Brochure ontwerp | Grafisch ontwerpen van CD presentatie (Eindhoven)

Voor diverse behoeften heeft ontwerp bureau Connexx een brochure ontwerp en CD presentatie gerealiseerd. Met uitwerking van diverse 3D elementen heet dit brochure ontwerp een schitterende uitstraling gekregen.

brochure ontwerp

Meer over diensten reclamebureau Connexx:
LogoHuisstijlBrochure ontwerpAdvertentie ontwerp | Logo maken | Beursmateriaal | Website bouwenWebsite beheer (CMS)WebapplicatiesWebdesignWebsite maken


Brochure ontwerp

Bij het ontwerpen van de brochures en flyers voor onze relatie heeft Connexx Communications als ontwerp bureau de uiterste zorg besteed aan aantrekkelijke, aansprekende en marktgerichte ontwerpen én inhoud. Een aantrekkelijk ontwerp van een brochure zorgt ervoor de aandacht van de lezer getrokken wordt en behouden blijft. De opzet van de brochure ontwerpen is volgens de geijkte AIDA formule. De brochure inhoud en het brochure ontwerp trekken eerst de Attentie van de lezer middels een aantrekkelijk, in het oog springend ontwerp concept. Vervolgens wordt de Interesse van de lezer gewerkt door in het brochure ontwerp prikkelende en sprekende teksten op te nemen. Indien gewenst kan Connexx Communications hierbij eveneens Copywriting verzorgen. Nadat het ontwerp de attentie en interesse van de lezer gewerkt heeft, wordt middels tekst en vormgeving van de brochure / flyer het verlangen (Desire) gewekt voor de beschreven producten of diensten. Wanneer dit verlangen eenmaal gewekt is, is het van groot belang dat er een duidelijke ‘follow up’ plaats vindt. De flyer / brochure moet dus duidelijk uitnodigen tot een Actie. Vanuit de brochure moet het dus bijvoorbeeld duidelijk en eenvoudig zijn om contact op te nemen met het bedrijf, of moet een duidelijke verwijzig staan naar bijvoorbeeld een webpagina waarop men meer informatie tot zich kan nemen.

Over het bedrijf
Het bedrijf was opgericht in 2000 en is nu de leider in alle 3D content leveringen in web en print 3D. Het bedrijf is beginnen met 3D web content. Nu leveren ze full-service 3D services: web, high resolution print voor breed scala aan nationale en internationale vooraanstaande klanten.

Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid
Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015