Portfolio: website design | logo & huisstijl ontwerp voorbeelden

Brochure design voor softwareontwikkelaar (Eindhoven)

De klant vroeg ons design bureau een brochure design te realiseren van onderzoek resultaten. Met high end 3D materialen was een brochure design gerealiseerd waarbij alle aspecten van het bedrijf en onderzoek naar voren kwamen.

brochure design

Meer over diensten reclamebureau Connexx:
LogoHuisstijlBrochure ontwerpAdvertentie ontwerp | Logo maken | Beursmateriaal | Website bouwenWebsite beheer (CMS)WebapplicatiesWebdesignWebsite maken


Verhuiskaart design
Naast het brochure design heeft het design bureau Connexx een aantrekkelijk verhuiskaart ontwikkeld. Het design van deze kaart is gebaseerd op een eenvoud van het idee dat oude locatie te klein is geworden.

Bij reclame en promotionele acties is het belangrijk dat de huisstijl van het bedrijf centraal staat in de vormgeving van de advertentie, banner of flyer. In één opslag moet de consument zien om welk bedrijf het gaat. In het begin zal dit nog niet het geval zijn maar door herhaling en consistente doorvoering van de huisstijl zal het bedrijf steeds meer te herkennen zijn. Het is belangrijk dat de aandacht van de consument getrokken wordt en daarna ook vooral vastgehouden wordt. Daarom moeten er in een advertentie geen lappen tekst gezet worden. Deze worden namelijk niet gelezen door de consument. Door aantrekkelijke zinnen, opvallende afbeeldingen of juiste kleuren kan de aandacht getrokken worden. Onderscheid is hierbij ook belangrijk. Vormgeving is hierbij erg belangrijk en kan daarom ook het beste door professionele ontwerpers uitgevoerd worden.

Over het bedrijf
Het bedrijf was opgericht in 2000 en is nu de leider in alle 3D content leveringen in web en print 3D. Het bedrijf is beginnen met 3D web content. Nu leveren ze full-service 3D services: web, high resolution print voor breed scala aan nationale en internationale vooraanstaande klanten.


Vraag vrijblijvend meer informatie
over onze diensten aan:
*
*


Multimedia & Internet
Website design
Website promotie
Online onderzoek
Website beheer
CD presentaties
Web-applicaties

Drukwerk & Print
Logo
Brochure
Beursmateriaal
Huisstijl
Advertentie
Verpakking

Gegevensbeleid
Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015