Portfolio: website design | logo & huisstijl ontwerp voorbeeldenNU'91 - Website design en programmatuur | Content management systeem | Intranet | Forum


Voor NU'91 (de Nieuwe Unie 91 - vakbond voor de zorg) ontwikkelde Connexx Communications een zeer uitgebreide via een beheerssysteem (CMS) te onderhouden website. De site wordt zowel inhoudelijk, als op het niveau van menu structuur (4 niveaus diep) geheel door NU'91 zelf onderhouden. De rechten in het CMS zijn per gebruiker in te stellen. Zo kunnen bijvoorbeeld medewerkers van district Noord alleen nieuwsitems invoeren voor district Noord.

Aan de site is o.a. ook een uitgebreide nieuwsbriefmodule gekoppeld. Mensen die zich inschrijven via de site ontvangen automatisch de betreffende nieuwsbrieven. Het beheer van de database met ingeschrevene en het opstellen en verzenden van de nieuwsbrieven geschied geheel via het CMS.

Ook zijn zaken als ledenraadplegingen middels enquêtes gekoppeld aan de website, waardoor zeer snel grote hoeveelheden informatie inzichtelijk gemaakt kunnen worden (Nu 91 telt 20.000 actieve leden).

Naast de publieke website is ook een intranet ontwikkeld voor de medewerkers van NU'91. De medewerker heeft na inloggen toegang tot zaken als intern nieuws, het prikbord, een ‘smoelenboek’, een forum en op korte termijn tot elkaars agenda (hiervoor wordt een koppeling met een Exchange server opgezet). Na inloggen is alles direct op ‘gepersonaliseerd’ niveau (dus het systeem ‘kent de gebruiker’ en berichten e.d. zijn direct op zijn naam). Het intranet is eveneens geheel beheersbaar via een CMS

Middels de screenshot van het CMS krijgt u een goed beeld van de modulaire structuur van ons onderhoudssysteem. Naar believen zijn in de toekomst altijd extra onderhoudsmodules toe te voegen / of aan te passen.
Zoekt u specifieke diensten? Portfolio: Wiki:
Diensten reclamebureau:
iPad /iPhone app laten maken
Android app laten maken
Diensten webdesignbureau
Website laten maken
Website bouwen
eCommerce internetbureau
Online webwinkel starten
Eenvoudige webwinkel beginnen
Professionele webshop laten maken
Webdesign
Logo ontwerpen
Huisstijl ontwerpen
Website ontwerpen
Webdesigner
Reclamebureau Amsterdam
Succesvolle webwinkel beginnen

Connexx Reclamebureau © 1999-2015