Producten & Diensten

Vestiging(en): Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Alkmaar Vestiging(en): Den Haag, Noord Holland

Vestiging(en): Rotterdam, Zuid Holland Vestiging(en): Eindhoven, Tilburg, Breda

Vestiging(en): Eindhoven, Noord Brabant Vestiging(en): Rotterdam

Vestiging(en): Tilburg Vestiging(en): Utrecht

Vestiging(en): Utrecht, Nieuwegein Vestiging(en): Utrecht

Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en):Utrecht, Eindhoven

Vestiging(en): Hilversum Vestiging(en): Eindhoven

Vestiging(en): Amsterdam

Maatwerk in professioneel webdesign - Connexx Webdesignbureau

Als innovatief reclame- en webdesignbureau in Eindhoven, heeft Connexx Communications in de afgelopen 13 jaar haar sporen verdiend op het gebied van high-end webdesign en webdevelopment, website beheer (CMS) en creatieve online toepassingen.

Wij ontwerpen websites met een interactief en gebruiksvriendelijk webdesign, waarbij zowel User Experience (UX) als online conversie centraal staat. Ons team van webdesigners en ontwikkelaars biedt complete online totaaloplossingen. Wij creëren een onderscheidend en professioneel website ontwerp aan de hand van diverse designbenaderingen:

User Experience web design (UX design)

Webdesignbureau Connexx Communications biedt een krachtige combinatie van high-end webdesign, techniek, grafisch ontwerp en creatieve communicatie. Ons uitgangspunt is het creëren van een optimale user experience, door de behoefte van uw doelgroep te vertalen naar een visueel aantrekkelijk, logisch en helder website ontwerp. De wensen van uw doelgroep en overige eindgebruikers vormen de basis van het interaction design, als onderdeel van het user experience website design en het complete high-end webdesign. Bij elk website ontwerp staat de gebruiker centraal en dat ziet u ook terug in een website totaaloplossing. Onze webdesigners ontwerpen een interactief en gebruiksvriendelijk webdesign, dat zowel de interactie met uw doelgroep als online conversie sterk bevordert.

Interaction design

Het interaction design vormt een essentieel onderdeel van het complete UX design. Gedurende het ontwerp van uw website richten de webdesigners van Connexx Communications zich puur op het waarborgen van de gebruikservaring. Verschillende aspecten van de website of webapplicatie worden op papier gezet, waaronder alle functionaliteiten, de navigatie, conversiefunnel, indeling van de content en complexere functies zoals een bestel- of boekingsproces. Aan de hand van het interaction design wordt het definitieve webdesign door onze webdesigners uitgewerkt en het gehele creatieve concept omgevormd tot een gebruiksvriendelijke en dynamische website.

Responsive webdesign

Responsive webdesign is een specifieke benadering van website ontwerp, die wordt ingezet om een website op verschillende apparaten optimaal weer te kunnen geven. De techniek van responsive webdesign is gebaseerd op verschillende functies, waaronder HTML5, CSS3, media queries, flexibele grids, flexibele schermresolutie en flexibele media. Door het gebruik van responsive web design kan een website optimaal worden aangepast aan de specifieke kenmerken en eigenschappen van het apparaat van de gebruiker, zoals een smartphone of tablet. De creatieve webdesigners en ontwikkelaars van Connexx Communications optimaliseren uw website voor alle mobiele apparaten en verschillende beeldschermen, aan de hand van een effectief responsive website ontwerp.

User interface (UI) design

User interface design speelt daarnaast ook een uiterst belangrijke rol bij het optimaliseren van de user experience. Deze discipline binnen webdesign richt zich op een optimale interactie tussen de eindgebruiker en de website of applicatie. De functionaliteit van een user interface design levert een sterke bijdrage aan de user experience. Vanuit de user interface design benadering ontwerpen de webdesigners van webdesignbureau Connexx Communications een effectief UX design. Onze ontwerpbenadering is gericht op het realiseren van een functionele en toegankelijke website, inclusief een visueel aantrekkelijk en interactief webdesign.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden uit ons webdesign portfolio en laat u inspireren door onze creatieve, interactieve en high-end website ontwerpen.

Webdesign UX // Informatie aanvraag
Vraag vrijblijvend meer informatie
over website & webdesign aan:
*
*

Gegevensbeleid


Update:24-4-2013

Mandema webdesign

Responsive webdesign Nu91

UI webdesign Pallas Athena

UX webdesigns