website menu


01-08-2010
Hilversum - Eindhoven

Webdesign & online film door Reclamebureau Connexx


Als uitbreiding op het webdesign dat Reclamebureau Connexx verzorgde voor CRM Resultants - Toonaangevend CRM leverancier en Microsoft Gold Partner -, heeft Reclamebureau Connexx een aansprekende online film ontwikkeld. De online film geeft op heldere wijze weer hoe Microsoft CRM ingezet kan worden in de financiële markt.

Een complexe situatie eenvoudig weergegeven

De mogelijkheden en toepassingsgebieden van CRM applicaties zijn vrijwel eindeloos. Om op heldere, begrijpelijke en aansprekende wijze snel uit te kunnen leggen aan de bezoeker van de website wat CRM kan betekenen voor een financiële instelling, werd besloten een film te ontwikkelen. Door toepassing van een online film wordt nu een verhaal dat normaliter uit enkele pagina’s ‘droge stof’ zou bestaan, op ‘hap klare wijze’ aan de bezoeker van de website gepresenteerd.

De statistieken en reacties wijzen inmiddels ook uit, dat de film met veel enthousiasme en effect wordt ontvangen door bezoekers en prospects. De opnamen zijn verzorgd in samenwerking met de Impressions Company en partner en eveneens gewaardeerde relatie van Reclamebureau Connexx.

CRMR Webdesign homepage


CRMR Webdesign subpage


CRMR Webdesign Online video


Interactief webdesign & online films iets voor u?

Heeft u ook interesse in de inzet van webvideo en/of een interactief webdesign? Neem dan contact met ons op - wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!


Zoektermen:
webdesign, website maken, online video, reclamebureau