02-02-2012
Vacature PHP programmeur


02-02-2012

Gezocht: ervaren php programmeur

Connexx Communications is met name door de brede en professionele aanpak toe aan uitbreiding van het team. Om deze reden zijn wij op zoek naar een:

PHP Programmeur

Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur / ontwikkelaar voor (onder meer) web projecten.

Connexx Communications BV - opgericht in 1999 - is een jong, dynamisch interactief-communicatiebureau. Als php programmeur ontwikkelt je mooie en hoogwaadige websites, maakt stukken maat programmatuur als intra- en extranet applicaties en denkt ook mee in toepassing van nieuwe technieken.

Je werkt samen met ervaren vormgevers en programmeurs van verschillende disciplines (PHP, ASP.net, IOS en Android). Ook in nieuwe technieken, als mobiele applicaties, nodigen we je van harte uit om in mee te denken en in mee te ontwikkelen!

Je komt te werken in een jong en informeel team, waarbij iedereen in een prettige en vrije setting en met een hoog gevoel van eigen verantwoordelijkheid samen aan opdrachten werkt. Als (php) ontwikkelaar blijf je jezelf ook ontwikkelen - in de diepte in een bepaalde richting, of juist in de breedte met meerdere toepassingen. Voor beide bieden we volop kansen en mogelijkheden.

Heb jij goede (toegepaste) kennis van PHP en MySQL databases, en liefst ook enige ervaring met koppelingen bijvoorbeeld SOAP en/of JSON? Dan ontvangen wij graag je CV!

Bij voorkeur ontvangen we je sollicitatie per e-mail, vergezeld van je CV. Voorbeelden van gerealiseerd projecten, zijn natuurlijk van harte welkom.

Voor vragen en / of sollicitatie (vacature php programmeur) kan je je richten tot:

Connexx Communications
Dhr. Reinout Bouman
Croy 9b
5653 LC Eindhoven
T: 040 236 90 82
F: 040 236 90 83
E: info@connexx.nl

Op acquisitie op basis van deze vacature wordt geen prijsgesteld!

Laatste update:2/3/2012





Vestiging(en): Maastricht, Limburg, Amsterdam Vestiging(en): Eindhoven, Alkmaar, Amsterdam, Brabant, Noord Holland, Zuid Holland
Vestiging(en): Den Haag, Noord Holland Vestiging(en): Rotterdam, Zuid Holland
Vestiging(en): Eindhoven, Tilburg, Breda Vestiging(en): Eindhoven, Noord Brabant
Vestiging(en): Rotterdam Vestiging(en): Tilburg
Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Utrecht, Nieuwegein
Vestiging(en): Utrecht Vestiging(en): Rotterdam
Vestiging(en):Utrecht, Eindhoven Vestiging(en): Amsterdam