website menu


Eindhoven, 19 april 2011
Webdesign voor Neitraco Groep BV

Neitraco laat hoogwaardig webdesign verzorgen door Reclamebureau Connexx


Neitraco is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau met een breed scala aan diensten en producten. Om de groep en de dochtermaatschappijen op een heldere en doeltreffende wijze te positioneren, kreeg reclamebureau Connexx de opdracht  om voor de complete groep een nieuw webdesign te verzorgen.

Communicatie strategie: Meer dan design alleen

Het aanbod van diensten en producten is zeer uitgebreid. De groep kent vele disciplines, van detachering tot de vervaardiging van complexe machines voor tal van branches als de industrie, zorg en de luchtvaart sector. Tevens zijn de Business Units in het gehele land aanwezig, met een goede vertegenwoordiging in Brabant, maar ook in Utrecht, Zeeland, Drenthe, Amsterdam, en zelfs twee vestigingen in België. Reclamebureau Connexx verzorgt ook voor deze BU’s de webdesigns.

Om ieder onderdeel van de groep op de juiste wijze te presenteren, is in een aantal brainstorm sessies met het management en de directie, tot een structuur gekomen die iedere discipline krachtig en autonoom neerzet. Hierbij is een communicatie strategie uitwerkt, die een consistent beeld geeft waarbij de positieve eigenschappen van iedere Business Unit en discipline uitstralen naar de andere BU’s en disciplines. Op deze manier versterken de diverse onderdelen elkaar en ontstaat een netwerk voor cross- en up selling.


Webdesign voor Neitraco Groep BV


Hoogwaardig Content Management Systeem (CMS)

Voor het onderhoud van de website is een hoogwaardig Content Management Systeem (CMS) geïmplementeerd, waarmee zowel de website van de groep, als die van de onderliggende BU’s eenvoudig te beheren zijn. Door toepassing van een centrale database, kan het beheer van alle websites vanuit één punt worden verzorgd. Dit geeft een maximale onderhoudbaarheid van alle websites, met een minimale inspanning én maximaal overzicht.    

Verdere invulling van de websites

Nu de het webdesign voor de groep en de BU’s op hoofdlijnen gerealiseerd zijn, wordt per BU de strategie nader uitgewerkt.

Wij danken Neitraco voor de prettige en constructieve samenwerking tot op heden, en werken met veel enthousiasme verder aan de invulling van de overige websites.

 

Namens Reclamebureau Connexx,

Reinout Bouman & Slava Makhnev

(oprichters en algemeen- & technisch directeur)

 

Zoektermen:
webdesignzakelijk webdesign - reclamebureau - CMS systeem