Producten & Diensten

Hoogwaardige hosting – volledig ISO gecertificeerd

Wij zijn sinds jaren partner van WideXS / IS.nl. Door fysiek onze hosting aldaar onder te brengen kunnen wij optimale kwaliteit leveren met maximale efficiëntie en flexibiliteit.

Gezien de economische en wettelijke eisen die momenteel aan websites en applicaties gesteld worden, gaat WideXS/IS verder dan  anderen om kwaliteit en veiligheid te garanderen. Als enige Nederlandse ICT-dienstverlener hebben zij een drievoudige ISO-certificering.

Als partner laten wij u delen in ons voordeel met scherpere tarieven en kunnen wij u optimaal en persoonlijk van dienst zijn

Prima Plus Perfect
Prijs per maand € 7,40 € 9,25 € 16,50
Subdomeinen - 10 25
5 Extra Subdomeinen - € 5,15 € 5,15
Schijfruimte 350 MB 750 MB 1750 MB
Extra Webruimte 250 MB - € 4,50 € 4,50
Dataverkeer 5 GB 10 GB 15 GB
5 GB Extra Dataverkeer - € 9,25 € 9,25

Uitbreidingen
Extra domeinnaam v.a. € 15,- per jaar
Hosted Exchange vanaf € 8,15
bSMTP (inc. fallback) Gratis
SSL via gedeeld cetrificaat € 2,06


Prijzen in euro's per maand, exclusief B.T.W.Webhosting van Connexx: altijd online

Connexx neemt uw webhosting uit handen. Dat betekent dat uw website draait op de systemen van Connexx. Wij zorgen ervoor dat die systemen up to date blijven en dat uw website altijd online is. Met Webhosting van Connexx kunt u daarom onbezorgd Online Ondernemen. Al onze diensten ondersteunen u bij uw dagelijkse bedrijfsvoering en leveren op die manier een belangrijke bijdrage aan uw productiviteit. Ze zijn eenvoudig via onze website te bestellen en te beheren. Bovendien biedt de afdeling support van Connexx waar nodig deskundige ondersteuning.

Windows of Linux?

Linux webhosting van Connexx

Voor websites die gemaakt zijn in HTML kunt u kiezen voor Linux Webhosting. Programmeert u met PHP en maakt u gebruik van een MySQL database dan kiest u voor Linux Webhosting. 

Ook PHP 4 of PHP 5 worden ondersteund. Met deze scripttalen kunt u uw website van een dynamische inhoud voorzien of een Content Management System (CMS) toepassen, zoals WordPress, Joomla! of Drupal. U kunt beide talen niet simultaan gebruiken. Kiest u voor één van onze Linux-pakketten dan is een MySQL-database vanaf het Plus pakket inbegrepen. Deze database is vrijwel altijd nodig bij het gebruik van een CMS.

Windows webhosting van Connexx

Werkt u bijvoorbeeld met ASP of ASP.NET en een Microsoft SQL 2008 database, dan kiest u voor Windows Webhosting. 

SSL certificaat

SSL staat voor Secure Socket Layer en zorgt ervoor dat de uitwisseling van vertrouwelijke gegevens, zoals wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie, niet leesbaar is voor anderen. De in een SSL certificaat toegepaste codering is hiervoor een adequate oplossing die universeel inzetbaar is.

MX-Record

Een MX-record of MX-verwijzing bevat het adres van de computer(s) die het e-mailverkeer voor een domein afhandelen. Hierdoor wordt het mogelijk om bijvoorbeeld een backup mailserver in te stellen voor een domein. E-mailberichten worden doorgestuurd naar het IP-adres dat is ingesteld in het A-record (deze bevat de vertaling van een naam naar een IP-adres) voor de genoemde host. Bij Webhosting heeft u de optie om een MX-record in te laten stellen. Een MX-record biedt echter niet de mogelijkheid om uw e-mail ook door Connexx op te laten slaan.

bSMTP

bSMTP is vooral geschikt voor bedrijven met een eigen kantoornetwerk. U heeft daarvoor een e-mailserver met bijbehorende software nodig. De e-mail wordt aangeleverd via het 'batched Simple Mail Transfer Protocol (bSMTP)' en wordt ook opgeslagen door Connexx. Daarom heeft u de zekerheid dat er geen e-mail verloren gaat.